Om Dansk Træfiberisolering

Dansk Træfiberisolering A/S er en etableret leverandør af træfiberisolering

DTI blev etableret i Bryrup i Jylland i 1998 og tilbyder indblæst træfiberisolering i alle typer byggerier og boliger i Danmark samt rådgivning indenfor brug af træfiberbaserede byggematerialer. DTI har en omsætning på ca. 5 millioner DKK og har 3 ansatte.

Vi lægger vægt på, at kende produktets oprindelse, og forsøger konstant at optimere arbejdsgange i alle produktionens led, samt at kunne følge produkterne fra skovning til udført isoleringsopgave. Når vi har valgt træfiberisolering som vores produkt er det fordi, at vi ser så mange muligheder og fordele i denne type isolering.

Dansk Træfiberisolering var 1. september opkøbt af Norske Hunton Fiber A/S. Hunton er en solid leverandør af miljøvenlige byggeløsninger i Norden, deriblandt træfiberisolering.

Hunton Fiber A/S, der blev stiftet i Norge i 1889, er en af Europas ledende producenter af træfiberbaserede produkter og systemer til byggebranchen, med fokus på at udvikle produkter og løsninger som samspiller med naturen og med et minimalt fodaftryk. Deres kompetencer, erfaring og langsigtede løsninger af høj kvalitet er lige i tråd med Dansk Træfiberisolerings værdier og visioner for fremtiden.

Videoer viser produkt og løsninger fra Hunton

 

Hunton Gulvsystem:

Hunton Tagsystem:

Hunton Vægsystem:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *